Huulien muotoilu & täyttö

EsteticLine klinikkalla on useiden vuosien kokemus huulten täytöstä ja muotoilusta.


Toimenpide toteutetaan erittäin ammattitaitoisesti ja aina parhaita täyteaineita käyttämällä, mikä takaa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen.


Huulten täyttö ja muotoilu tehdään aina hyaluronihappopohjaisella täyteaineella. Toimenpiteessä täyteainetta injisoidaan suunnitellusti huuliin tai huulirajaan. Huulten tilavuus kasvaa, huuliraja korostuu ja mahdollinen epäsymmetria korjantuu.


Syyt huulten täyttöön hakeutumiselle vaihtelevat yksilöllisesti. Nuoremmilla henkilöillä syy toimenpiteelle on usein puhtaasti esteettinen, eli halu saada suuremmat, näyttävämmät ja sileämmät huulet. Huulia voidaan myös kosteuttaa kevyemmillä täyteaineilla, muuttamatta niiden kokoa tai muotoa.


Ikääntyminen puolestaan vaikuttaa huuliin siten, että niiden täyteläisyys ja kosteus heikkenee ja juonteita alkaa ilmestyä huuliin.Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa.


Jatkohoito

Yhden hoitokerran vaikutus näkyy välittömästi ja sen vaikutus kestää jopa useita kuukausia. Vaikka toipumisaikaa ei tarvita, kannattaa muistaa, että täyteainehoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoitusta, mustelmia tai turvotusta. Täyteaineiden vaikutus ei ole lopullinen, joten mikäli huulista halutaan pysyvästi täyteläisemmät, on säännöllinen huulien uudelleenkäsittely tietyin väliajoin tarpeen.


Maksuton konsultaatio

Suosittelemme varaamaan ajan maksuttomaan konsultaatioon. Konsultaatiossa arvioimme kokonaisvaltaisesti asiakkaan tavoitteet, tilanteen ja toiveet hoidosta. Kerromme myös lisätietoa toimenpiteestä sekä siitä toipumisesta.

irina.robonen@gmail.com


Просмотров: 33Комментариев: 0

Недавние посты

Смотреть все
  • White Facebook Icon
  • White Vkontakte Icon
  • White Instagram Icon

Наш адрес:

Metsäpirtintie 17,

Joensuu 80200

Часы открытия:

по договоренности

Контактная информация:

Тел. +358 45 140 5100 (FI)

Тел. +358 45 1405100 (RU)

Эл. почта: irina.robonen@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Vkontakte Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 Proudly created by Moon Design.